hr | en
Prethodna 1 3 4 5 1078 1079 1080


Folklorni ansambli LADO i MÁNE održali zajednički koncert u Budimpešti

Godinu dana nakon prvog zajedničkog koncerta koji su Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO i Mađarski državni narodni ansambl MÁNE održali u Zagrebu, suradnja je nastavljena zajedničkim nastupom u Budimpešti, u petak, 14. lipnja 2019.


Simfonijski koncert u riječkom "Zajcu"!

Orkestar Opere HNK Ivana pl. Zajca svoju iznimno uspješnu sezonu, sezonu za pamćenje završava grandioznim finalom pod dirigentskim vodstvom svog šefa dirigenta, karizmatičnog Yordana Kamdzhalova i uz nastup svjetske pijanističke zvijezde Michaila Lifitsa! Riječ je o simfonijskom koncertu „Rahmanjinov, Čajkovski“ koji je na programu riječkog „Zajca“ u srijedu, 19. lipnja 2019. u 19.30 sati, a generalni je sponzor koncerta INA – Industrija nafte d.d.


Koncertni ured Zadar pokreće program Kneževa unplugged

Kneževa unplugged novi je projekt Koncertnog ureda Zadar, koji je dobio podršku Ministarstva kulture na natječaju Razvoj publike u kulturi 2019. Ciljevi projekta su afirmacija mladih glazbenika i vizualnih umjetnika te razvoj publike, a sve kroz format natjecateljskog tipa ali s naglaskom na kreativnost izričaja.


Tjedan u Glazbenom zavodu: od 17. do 23. lipnja 2019.

Pregled događanja u Hrvatskom glazbenom zavodu u razdobolju od 17. do 23. lipnja 2019.


IASJ Jazz Meeting 2019. u Zagrebu

U zagrebačkoj Glazbenoj školi Ladislav Račić (Rock akademija) održat će se od 29. lipnja do 5. srpnja međunarodni susret najpoznatijih jazz akademija svijeta (IASJ Meeting), najavljuje organizator.


13. Međunarodni Etno Jazz Festival u Karlovcu

13. Međunarodni Etno Jazz Festival održat će se u Karlovcu od 19. do 27. srpnja 2019.


Cappella Victoria Jakarta gostuje u Zagrebu i Petrinji

U subotu i nedjelju, 15. i 16. lipnja u Zagrebu i Petrinji na poziv mo Josipa degl'Ivellia i u suorganizaciji Akademskog muškog zbora Fakulteta elektrotehnike i računarstva te Hrvatskog pjevačkog društva Slavulj gostovat će glasoviti zbor iz Jakarte u Indoneziji, Cappella Victoria Jakarta.


Prvi susret pjevačkih zborova Primorsko-goranske županije

Prvi susret pjevačkih zborova Primorsko-goranske županije održat će se u nedjelju, 16. lipnja 2019. u 17.30 u Hrvatskoj čitaonici Trsat.


Humanitarna izložba "Glazba nas bojom spaja i srca osvaja"

Glazbena radionica Zvončići koja djeluje u sklopu Glazbene škole "Silvije Bombardelli" Solin, u petak, 14. lipnja 2019. u Galeriji Doma kulture Zvonimir u Solinu priređuje humanitarnu izložbu "Glazba nas bojom spaja i srca osvaja", u suradnji s Dječjim vrtićem Calimero, Dječjim vrtićem Škrinjica i slikarom Marinom Bobanom, a uz potporu Javne ustanove u kulturi Zvonimir Solin. Prihod od izložbe namijenjen je udruzi "Moje dijete" iz Solina koja skrbi o djeci s posebnim potrebama.


Koncert Mješovitog pjevačkog zbora "Emil Cossetto"

Koncert Mješovitog pjevačkog zbora "Emil Cossetto" pod ravnanjem mo. Josipa degl' Ivellia održat će se u petak, 14. lipnja 2019. u 19.30 sati u Glazbenoj školi "Fran Lhotka" u Sisku.Prethodna 1 3 4 5 1078 1079 1080