hr | en
Prethodna 1 3 4 5 908 909 910


8. MAGfestival

Osmi MAGfestival - međunarodni festival komorne glazbe održat će se od 25. kolovoza do 3. rujna u organizaciji Udruge mladih akademskih glazbenika (MAG) i Muzeja grada Splita. U okviru 8. MAGfestivala održat će se 4 koncertne večeri vrhunskih komornih sastava iz zemlje i inozemstva.


Youngmasters Festival u Samoboru

Sedmi po redu Youngmasters Festival u Samoboru otvara se koncertom gitaristice Ane Čižmek u srijedu, 23. kolovoza 2017. u atrijumu Kavane Livadić s početkom u 20.30 sati, a traje sve do 30. kolovoza 2017.


24. Festival Orgulje Heferer

Od 22. srpnja do 22. prosinca traje 24. izdanje Festivala Orgulje Heferer koje ove godine broji 39 vrhunskih koncerata, većinom u sakralnim prostorima diljem Hrvatske, te u Muzeju Mimara i Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu


Duo Gitaramezzo na Creskim kulturnim večerima

U četvrtak, 10. kolovoza 2017. u 21 sat u Atriju Franjevačkog samostana, u okviru Creskih kulturnih večeri nastup će Duo Gitaramezzo u sastavu Nataša Antoniazzo i Viktor Vidović.


Zatvaranje 57. Glazbeni večeri u Donatu

Završnica ovogodišnjeg izdanja Glazbenih večeri u Sv. Donatu, u četvrtak, 10. kolovoza 2017., pripala je ansamblu Synergia6.


Natječaj za nove skladbe Hrvatskog sabora kulture

Produljen je Natječaj za nove skladbe Hrvatskog sabora kulture namijenjene amaterskim pjevačkim zborovima, malim vokalnim sastavima, tamburaškim i puhačkim orkestrima (novi rok zaprimanja radova: 1. studenoga 2017.).


Poziv na međunarodni znanstveno-stručni skup: „Zborski amaterizam u Hrvatskoj i regiji“

Međunarodni znanstveno-stručni skup: „Zborski amaterizam u Hrvatskoj i regiji“ održat će se u Zagrebu, u prostorijama Hrvatskog sabora kulture dana 11. studenoga 2017.


HDS RecordingPlusScore - novi prijenosi

HDS RecordingPlusScore - novi prijenosi djela hrvatskih skladatelja na Youtube kanalu


Javni poziv za nove skladbe namijenjene koncertantnim tamburaškim orkestrima

Hrvatski tamburaški savez u Osijeku raspisuje JAVNI POZIV za nove skladbe namijenjene koncertantnim tamburaškim orkestrima.


Međunardni uspjeh Karla Ivančića na pijanističkom natjecanju u Poljskoj

Na 2. međunarodnom pijanističkom natjecanju Krystian Tkaczewski održanom od 25. do 28. srpnja 2017. u Busko-Zdróju, Poljska, hrvatski pijanist Karlo Ivančić plasirao se među 6 najboljih te u finalnoj etapi osvojio 1. nagradu.Prethodna 1 3 4 5 908 909 910