hr | en
Prethodna 1 3 4 5 907 908 909


Ljetno izdanje Dvorišta!

Četvrtu godinu zaredom - ljetno izdanje omiljene zagrebačke manifestacije ponovno je pred nama! Od ovog petka 14. srpnja zakačite se za - Dvorišta! 10 nezaboravnih dana očekuje nas od 14. do 23. srpnja na 7 biranih lokacija Gornjega grada - svakoga dana od 18 do 24 sata.


42. Osorske glazbene večeri

Nastupom Zagrebačkog kvarteta te kvarteta Papandopulo u nedjelju, 16. srpnja, bit će otvorene 42. Osorske glazbene večeri, koje će trajati do 19. kolovoza. Ovaj nacionalni glazbeni festival, koji se od 1976. održava u malenom Osoru, stanovnicima Cresa i Lošinja, kao i njihovim brojnim gostima, donosi petnaest koncerata i četiri nastupa dvaju studentskih ansambala. Koncert otvorenja može se pratiti i u izravnom prijenosu na Trećem programu Hrvatske televizije i Trećem programu Hrvatskoga radija.


Art Novi - 7. međunarodni festival klasične glazbe Novi Vinodolski

U periodu od 17. srpnja do 8. kolovoza održati će se 7. međunarodni festival klasične glazbe u Novom Vinodolskom. Festival organizira Umjetnička organizacija Art Novi, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Vinodolskog i u suradnji sa Turističkom zajednicom Novog Vinodolskog.


Ansambl LADO dobio novu prvakinju

Tamara Horvat postala je nova folklorna prvakinja ansambla LADO. Ova istaknuta solistica u Ladu je ostvarila zavidnu karijeru koja traje više od dva desetljeća.


Program na Ljetnoj pozornici Bundek (od 13. do 15. srpnja)

Ne morate putovati do Meksika, Amerike ili Portugala, da biste ovoga ljeta doživjeli mnoge strane svijeta! Dovoljno je da se ovih dana vidimo na Bundeku, gdje svim posjetiteljima do kraja Ljetne pozornice Bundek pripremamo najljepša glazbena putovanja koja će još dugo pamtiti. Svi programi počinju u 21:00 sati, a ulaz na sve programe je - slobodan!


Svjetski zbor mladih - prvi put u Hrvatskoj!

Svjetski zbor mladih prvi put u svojoj povijesti posjetit će Hrvatsku i Grad Zagreb. Ovaj iznimni zborski sastav s pjevačima sa svih pet kontinenata svijeta održat će koncert 20. srpnja 2017. u 20 sati u Muzeju Mimara. Ulaz na koncert je besplatan.


Otvorenje Glazbenih večeri u sv. Donatu

U četvrtak 13. srpnja na zadarskom Forumu u 21:30 sati svečanim koncertom otvara se 57. izdanje najstarijeg gradskog festivala – Glazbenih večeri u sv. Donatu.


Zagrebačka filharmonija u Lisabonu

Nakon brojnih prestižnih nastupa, Zagrebačka filharmonija pozvana je nastupiti u Lisabonu, 11. srpnja 2017. godine.


Nina Badrić dobitnica prve nagrade publike za hit godine - Cesarica!

Nina Badrić s pjesmom „Dani i godine“, koju autorski potpisuju Nina Badrić i Predrag Martinjak, dobitnica je prve nagrade publike za hit godine - Cesarica.


U Pučišćima Međunarodna ljetna glazbena škola

U Pučišćima na otoku Braču tijekom srpnja i kolovoza održava se Međunarodna ljetna glazbena škola, a polaznike će, kroz radionice klasične, jazz i popularne glazbe na svim instrumentima podučavati pedesetak vrhunskih glazbenika iz vodećih muzičkih akademija iz Hrvatske i drugih europskih država te iz SAD-a i Rusije, priopćeno je u subotu iz Turističke zajednice Pučišća.Prethodna 1 3 4 5 907 908 909