hr | en

Aurea Fest Požega 2017. - natječaj

Objavljeno: 2017-04-14

Otvoren Natječaj za nove skladbe koje će biti izvedene na Aurea Festu Požega 2017.


U ime Umjetničko organizacijskog vijeća Aurea Festa popularne glazbe Požega 2017.
pozivaju se zainteresirani da se prijave na Natječaj za nove pjesme.

Tekst natječaja

Natječaj je otvoren do 15.05.2017. godine. Na natječaj treba poslati gotovu snimku pjesme u Wave formatu, a u Wordu na jednom listu poslati podatke za Ugovor: naziv pjesme, autora glazbe, stihova i aranžmana, ime pjevača ili sastava i navesti odgovornu osobu s brojem telefona, adresom stanovanja, OIB i JMBG i e-mail adresom i na drugom listu čitko ispisane stihove pjesme.

Sve poslati na e-mail adresu aureafest@gmail.com

Svaki pjevač/sastav na natječaj može poslati najviše tri pjesme, a Umjetnički odbor odlučit će do 15.05.2017. kojih 15 pjevača/sastava, odnosno pjesama, je odabrano.

Odabrani pjevači/sastavi nakon toga potpisuju Izdavačko – izvođački ugovor. Te pjesme, odnosno pjevače/sastave, počet ćemo popularizirati 15 dana prije Festivala.

Aurea fest popularne glazbe usmjeravat ćemo melodijsko-harmonijski i ritmički kontinentalnom izričaju tako da slobodno možete skladati u pop, pop-rock i pop-folk stilu.

Molimo Vas da povedete računa kako festivalom promoviramo jesensko zimski ugođaj pjesama, ako je tako razumljivije, jer ljeto je tada na izmaku i pjesme takvog ugođaja teže je promovirati u mjesecima koji dolaze nakon Festivala.

Sve informacije i odabire pjesama pjevača/sastava bit će na službenoj web stranici na kojoj možete čitati sve o ovogodišnjem Aurea Festu Požega 2017., a dodatna pitanja možete poslati na e-mail prodirektora. (damjansx@gmail.com)

Festival će se održati u petak, 1. rujna 2017. uz prijenos Hrvatske radiotelevizije.

Prodirektor za Aurea fest popularne glazbe:
Damjan Pirović


 
 

Nazad