hr | en

Dobrotvorna akcija na 29. Muzičkom biennalu Zagreb

Objavljeno: 2017-04-12

Tijekom trajanja Muzičkog biennala Zagreb, 22. - 29. travnja 2017., održat će se dobrotvorna akcija u korist SOS Dječjeg sela Hrvatska.


Iz objave za medije MBZ-a:

 

SOS Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

S idejom da mališane u SOS Dječjim selima educiramo o klasičnoj glazbi i među njima pronađemo ljubitelje iste, dio prihoda Lively Roasters Co. kave donirati će se upravo SOS Dječjem selu Hrvatska. 

Stoga se nemojte začuditi ako vas prilikom dolaska na programe MBZ-a zapljusne miris najfinije kave Lively Roasters Co. - male ali jako aktivne zagrebačke pržionice specijalitetnih kava, za najdelikatnija nepca koja najviše vole uživati u tom opojnom okusu kvalitetne kave. 

Slijedite aromatični miris specijalitetne kave Lively Roasters Co. i degustacijom postanite donator SOS Dječjeg sela Hrvatska!

 
Slijedite aromatični miris kave Lively Roasters Co i degustacijom  postanite donator SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Pridružite se ovoj vrijednoj dobrotvornoj akciji kojom ćemo sigurno razgaliti mnoga dječja srca i otkriti mnoge glazbene talente!
 
Za više informacija o programima MBZ-a pročitajte naš web i pratite društvene mreže!

Vidimo se na 29. MBZ-u!

 

Nazad