hr | en

Uvjeti i pravila kupovanja

Uvjeti reklamacije i povrata

Muzički informativni centar garantira da su svi proizvodi u našoj ponudi ispravni i bez grešaka, uz mogućnost reklamacije u roku od petnaest (15) dana. Ukoliko je isporučeni proizvod oštećen, pozivamo vas da nas kontaktirate u tom roku kako bismo osigurali zamjenu oštećenog proizvoda, ili povrat novca.

Pravo na povrat novca možete ostvariti u sljedećim slučajevima:

  • dostave proizvoda koji nisu naručeni
  • dostave proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije posljedica loše manipulacije u poštanskom transportu.

Dostava proizvoda

Dostava naručenih proizvoda vrši se poštom. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta.

Kupac je dužan prije preuzimanja provjeriti pošiljku i eventualna vidljiva oštećenja prijaviti poštanskom radniku, te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Mjere zaštite privatnih podataka kupaca

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo T-Com PayWay Payment Gateway servis za Internet naplatu, koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) s najmanje 128 bitnom enkripcijom podataka, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka izmedu sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vasoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

Da je sigurna komunikacija izmedu vašeg računala i poslužitelja uspostavljena možete znati po tome što će se u prozoru vašeg Internet preglednika pojaviti mala ikona u obliku lokota. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured", te razina enkripcije koja se koristi (128-bitna).

Prikupljanje i zaštita osobnih podataka

Privatni podaci, koje unosite na nasim web stranicama, bilo da se radi o običnim anketama ili nekom drugom obliku unošenja podataka, potpuno su sigurni. Isto tako, svi podaci koji se nalaze u našim bazama, a privatne su prirode, zastićeni su na najbolji mogući način. Vaše privatne podatke nećemo ustupiti trećim tvrtkama. Ukoliko želite možemo Vas obavještavati o novim uslugama u našoj ponudi.

Muzički informativni centar se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza ; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Muzičkog informativnog centra i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.’

Muzički informativni centar
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Odgovorna osoba: Dražen Siriščević
Kneza Mislava 18
10 000 Zagreb
Hrvatska

Tel. +385 1 4501 200
Fax. + 385 1 4611 807

Matični broj: 03282228
OIB: 54493774760
Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d. (ZABA)
IBAN: HR7223600001101215048
SWIFT: ZABAHR2X